Ощадбанк перевиставив на аукціон ТРЦ «Атмосфера» та готель у Києві - Фото

АТ «Ощадбанк» перевиставив через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) об’єкти нерухомого майна у м. Київ та права грошової вимоги до ТОВ «КОМПАНІЯ «НІТЕКО».

Стартова ціна за лот складає 1 018 105 157 грн.

Лот містить у собі:

➤ Об’єкти нерухомого майна у м. Київ, Столичне шосе, 103 (корпуси 1, 2, 3, 4). А саме:
Адміністративно-готельний центр. Загальна площа складає 39 589,8 кв. м.
Дворівнева автостоянка. Загальна площа складає 17 506,8 кв.м.
ТРЦ з паркінгом. Загальна площа складає 48 475,3 кв. м.
Насосна. Загальна площа складає 51,9 кв. м.
Громадський (виробничий) будинок (приміщення), насосна: свердловини, резервуар для питної води, протипожежні резервуари. Загальна площа складає 20,0 кв.м.

➤ Продаж (відступлення) права грошової вимоги до ТОВ «КОМПАНІЯ «НІТЕКО».

Відомий київський ТРЦ та готель розташовані на перетині трьох великих автомагістралей у напрямку елітних селищ Обухівського району та Конча-Заспи, тому забезпечені гарним трафіком та прохідністю.

«Одна з найбільших переваг лота — його місцерозташування. Це чудовий вибір для шопінгу та відпочинку завдяки великій кількості популярних магазинів, фудкортів і розважальних зон. Це робить ТРЦ «Атмосфера» прибутковим бізнесом, який вже здобув собі репутацію та є відомим не лише у Києві, а й за його межами», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Гарантійний внесок для участі: 50 905 257 грн.
Дата проведення аукціону: 18 жовтня 2024 року.
Детальніше про лот та зареєструватись на аукціон:
setam.net.ua/auction/556446

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 22,6 млрд грн.