Ощадбанк продає будівлі та споруди Барського птахокомбінату у  Вінницькій області - Фото

АТ «Ощадбанк» виставив через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) будівлі нерухомого майна та 5 земельних ділянок у Вінницькій області, с. Заможне. Стартова ціна за лот складає 7 511 500 грн.

Загальна площа будівель: 6 308,7 кв.м
Загальна площа земельних ділянок: 0,8079 га

Лот складається з:
• Будівлі ковбасного цеху;
• Будівлі птахозабійного цеху;
• Будівлі холодильного цеху;
• Будівлі лабораторії та центральної прохідної;
• Будівлі пошивочного цеху;
• П’яти земельних ділянок.

Цільове призначення земельних ділянок: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

«Цей лот має гарний потенціал та може стати чудовою базою для розвитку бізнеса з птахівництва. Раджу покупцям ознайомитись з
презентацією від Ощадбанку, в якій можна знайти детальну інформацію про лот. Аукціон стартує вже на початку серпня, гарантійний внесок для участі в аукціоні складає 375 575 грн» — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 10 серпня 2023 року
Точна адреса: Вінницька область, с. Заможне, вул. Кармелюка, буд. 65-Б, 65-В, 65-Г, 65-Л, 65-М
Посилання на лот:
setam.net.ua/auction/529039

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,7 млрд грн.