Ощадбанк продає права вимоги до позичальників - фізичних осіб за майже 44 000 кредитними договорами з уцінкою до 3% від стартової ціни лота - Фото

АТ «Ощадбанк» виставив через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) відступлення, права вимоги до Боржників за кредитними договорами (без забезпечення) у кількості 43 831 шт., які складаються з заборгованості за основним боргом, процентами та комісіями. Стартова ціна пулу складає 156 700 000 грн, а гранична вартість - 4 701 000 грн.

В лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня (редукціон). Мінімальна гранична вартість лота становить 3% від стартової ціни.

«Це перший беззаставний NPL на нашому аукціоні. У нас є відповідна купівельна аудиторія, якій цікаві такі лоти. Лот виставлено на голландський аукціон, що дозволить побачити його ринкову ціну» — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 3 лютого 2023 року

Гарантійний внесок для участі: 2 350 500 грн

Ознайомитись з лотом та умовами торгів можна за посиланням: setam.net.ua/auction/519581

Детальніше ознайомитися з реєстром можна звернувшись до контактної особи, підписав договір про конфіденційність.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 19,5 млрд грн