Ощадбанк продає права вимоги за кредитом на підприємство «КЛУБ СИРУ»    - Фото

АТ «Ощадбанк» виставив через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) право грошової вимоги за кредитним договором із підприємством з виробництва сиру ТОВ «КЛУБ СИРУ» та за договорами забезпечення (іпотечними, застави, поруки) за цим кредитом.

Забезпеченням по договорах виступають цілісний майновий комплекс, будівлі та споруди, пункт прийому молока, обладнання, транспортні засоби, товари в обороті (сир в асортименті), порука юридичних/фізичних осіб, майнові права на 100% корпоративних прав та на знак для товарів.

Заборгованість за Кредитним договором складається з основного боргу (кредиту), процентів та комісій, нарахованих на дату проведення торгів (22.12.2022) – 593 278 653,73 грн (підлягає уточненню (збільшенню) на суму процентів за Кредитним договором, що будуть донараховані за період від дати проведення торгів до дати повного розрахунку за актив (право вимоги)).

««КЛУБ СИРУ» входить до основних гравців на ринку твердих сирів в Україні. Це робить пропозицію від Ощадбанку дуже привабливою і вона має всі шанси швидко знайти свого покупця» — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 22 грудня 2022 року.

Гарантійний внесок для участі: 29 663 932 грн.

Ознайомитись з лотом та умовами торгів можна за посиланням: setam.net.ua/auction/518034

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 19,4 млрд грн