Ощадбанк продав через СЕТАМ право на укладення договору фінансового лізингу на комплекс будівель у Кіровоградській області - Фото

АТ «Ощадбанк» продало на електронному аукціоні OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) право на укладення договору фінансового лізингу комплексу будівель у Кіровоградській області, м. Світловодськ.

Ціна реалізації (викупна вартість) комплексу будівель за договором фінансового лізингу – 20 002 400 грн. Мінімальний розмір першого платежу складає 2 000 240 грн.

Загальна площа комплексу - 66 045 кв. м. Він складається з головного технічного корпусу (62 714,5 кв.м), водневої станції (3 241,8 кв.м), прохідної (88,7 кв.м), огорожі та вимощення.

Наявні комунікації, необхідні для забезпечення діяльності комплексу.

«Фінансовий лізинг є вигідним інструментом як для продавців, так і для покупців. Завдяки йому продавці можуть швидко знайти покупця на дороговартісне майно, а покупці мають можливість поступово його викупити, внісши фіксовані договором платежі. І це відточений механізм на нашому аукціоні, бо Ощадбанк вже вшосте успішно продає право на укладення договору фінансового лізингу. До цього було реалізовано
елітний житловий будинок у м. Київ, устаткування консервного та олієекстракційного заводів з обладнанням у Кіровоградській області та інші лоти», — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Перебіг торгів за посиланням: setam.net.ua/auction/538129

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21,6 млрд грн.