Ощадбанк виставив на продаж через держаукціон СЕТАМ завод з виготовлення паливних гранул в Кіровоградської області  - Фото

Ощадбанк виставив на голландський аукціон через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) завод з виготовлення паливних гранул із соломи з обладнанням в Кіровоградської області.

До складу лота входять завод потужністю 40 тис. тонн в рік та 34 одиниці обладнання виробництва фірми «AMANDUS KAHL» (Німеччина).

В лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня (редукціон), що становить 28 500 000 грн. Крок зниження становить: 1%.

«Завод виготовляє паливні гранули із соломи - сировина екологічна та легка у переробленні. Також солому легко зберігати та перевозити, а для виготовлення пелетів можна використовувати сировину від будь-яких рослинних культур. Цей лот може стати хорошим активом для фермерських господарств, які хочуть переробляти залишки після збору врожаю і заробляти на цьому додатково», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання на аукціон: setam.net.ua/auction/511293

Стартова ціна: 42 823 938 грн

Дата проведення аукціону: 11 липня 2022 року

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи становить 18 млрд гривень.