Перші результати роботи ДП “СЕТАМ” - Фото

15 лютого 2016 року в Українському національному інформаційному агентстві відбулася прес-конференція, присвячена результатам роботи ДП «СЕТАМ».

Доповідачі Сергій Шкляр, заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби, та Віктор Вишньов - в.о. генерального директора ДП «СЕТАМ», представили журналістам інформацію про роботу підприємства у 2015 році, а також про подальші плани та перспективи розвитку ДП “СЕТАМ”.

"Ми вже маємо підсумки роботи держпідприємства. За трохи більше ніж два місяці роботи ми показали прибуток близько 1 мільйона гривень. Для держпідприємства, яке стартувало без коштів узагалі на рахунку, я вважаю, що доволі непоганий результат. І також з цієї суми буде виплачено як податок на дохід до державної скарбниці, так і дивіденди Міністерству юстиції та державі", - сказав Віктор Вишньов.

За його словами, результатом роботи ДП "СЕТАМ" стало збільшення кількості учасників торгів, підвищення лояльності клієнтів та збільшення кількості майна, реалізованого з перших торгів. На сьогодні вагомим результатом є те, що системою користуються близько 100 тисяч відвідувачів, і тривалість сеансу заходу сягає більше ніж 10 хвилин.

За час роботи ДП "СЕТАМ" було утворено розгалужену систему філій по всій країні, а саме 22 регіональні філії. Також у "СЕТАМ" працюють 138 співробітників, а для діяльності підприємства було орендовано складські приміщення та майданчики для зберігання автомобілів по всій країні. "Таким чином ми забезпечуємо не лише організацію торгів, але й відповідальне зберігання майна", - наголосив Віктор Вишньов.

Керівник підприємства також зауважив, що перше місце у торгах займають учасники з Києва та Київської області. "Але ми направляємо зусилля на реалізацію нашого порталу серед інших регіонів країни. Суттєвий відсоток учасників спостерігаємо у Дніпропетровську, Львові, Харкові, Одесі та Запоріжжі. Найбільший обсяг торгів відбувається у сфері нерухомості, транспорту, будівництві та сфері електроніки", - додав він.

Крім того, Віктор Вишньов наголосив, що за два місяці ДП "СЕТАМ" продало арештованого майна на суму близько 180 мільйонів гривень, що є доволі суттєвим показником, і цей показник щомісяця збільшується. "Ми бачимо, що приріст в абсолютних цифрах і за кількістю учасників, і за кількістю заявок постійно збільшується. На сьогодні одним з основних досягнень є те, що у порівнянні з 2014 роком відсоток ціни продажу збільшився на 2,5% і сягає 11, 5%", - зазначив в.о. генерального директора.