ПриватБанк продав на онлайн-аукціоні СЕТАМ майна вже на півмільярда гривень  - Фото

На електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) на сьогодні вже реалізовано 335 лотів заставного майна боржників, на загальну суму 504 958 575 грн. Завдяки конкурентним онлайн-аукціонам банк заробив додатково 64,7 млн грн. Середнє зростання ціни по реалізованим лотам - 14,7%.

«Продаж неопераційної нерухомості, що дісталася банку в якості застави по кредитах, пов'язаних з колишніми власниками банку це один з інструментів, який дозволяє нам виконати одну з важливих стратегічних завдань - повернення народу України понад 155 млрд грн, інвестованих в найбільший банк країни, - зазначила заступник голови правління ПриватБанку Галина Пахачук. - Півмільярда гривень за майно, велика частина якого потребувало професійної підготовки до продажу та правильного просування, це хороший результат, багато в чому забезпечений прозорими і відкритими процедурами торгів на майданчику СЕТАМ».

«Найбільшою популярністю користувалися аукціони з продажу нафтобаз по всій Україні. Таких лотів нам вдалося реалізувати 32 на 138 220 978 грн з середнім зростанням ціни 60%. З початку року ПриватБанк вийшов на перше місце за сумою реалізації активів серед інших наших банків-партнерів. Наша ефективна співпраця доводить, що СЕТАМ вміє вдало продавати не тільки арештоване майно, а й банківське», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

ТОП-3 найдорожчих реалізованих лотів ПриватБанку:

1. Склад пального і нерухомість у Львівській області в с. Мостиська Другі

Ціна продажу: 31 920 000 грн

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3noX1B1

2. Нафтобаза в Житомирській області, м. Коростень

Ціна продажу: 21 858 007 грн

Посилання на аукціон: https://bit.ly/30Dz5Af

3. Нафтобази в Житомирській області

Ціна продажу: 15 367 233 грн

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3d2Eplw

 

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 13 млрд грн.