RwS bank продав незавершене будівництво через OpenMarket на голландському аукціоні за 15 млн грн - Фото

АТ «РВС БАНК» реалізувало через онлайн-аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції) незавершене будівництво житлового будинку з торгово-офісним центром в Київській області за 15 078 563 грн. Зокрема, частку 480/1000 у незавершеному будівництві, житловий будинок з торгово-офісним центром та частка 480/1000, яка складається з: 28 квартир в т.ч. 14 однокімнатних квартир, 7 двокімнатних квартир, 7 трикімнатних, торгове приміщення (магазин), офісних приміщень.

«Цей перший і одразу успішний аукціон для банку був проведений за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (голландський аукціон) і проданий за граничною вартістю, встановленій фінустановою У переможця є 10 днів для того, щоб розрахуватися. Вітаю банк і чекаємо нові активи на продаж», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання на перебіг аукціону: https://bit.ly/3n7b13d

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет.Загальна сума продажу з початку роботи 17,3 млрд грн.