RwS bank розпочав продаж майна через СЕТАМ на голландських аукцiонах - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції уклало угоду про реалізацію майна з Акціонерним Товариством «РВС БАНК» на онлайн-аукціоні OpenMarket.

Першим лотом в системі стало незавершене будівництво житлового будинку з торгово-офісним центром в Київській області, м. Вишгород. Зокрема, частка 480/1000 у незавершеному будівництві, житловий будинок з торгово-офісним центром та частка 480/1000, яка складається з: 28 квартир в т.ч. 14 однокімнатних квартир, 7 двокімнатних квартир, 7 трикімнатних; торгове приміщення (магазин); офісних приміщень.

Майно банку буде реалізовуватись за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (голландський аукціон).

«Вітаю РВС БАНК з початком співпраці. Через е-аукціон OpenMarket банк матиме змогу ефективно позбутися непрофільних активів та перетворити їх на кошти для свого розвитку», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Стартова ціна лоту: 30 000 000 грн

Дата проведення: 21 жовтня 2021 року

Місцезнаходження майна: Київська обл., м. Вишгород, просп. Шевченка Т., 5

Посилання на лот: https://bit.ly/3n7b13d

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет.Загальна сума продажу з початку роботи 17,3 млрд грн.