СЕТАМ безоплатно передав 8 конфіскованих автомобілів військовим на Закарпатті - Фото

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) та управління Державної виконавчої служби ГТУЮ у Закарпатській області безоплатно передали 8 конфіскованих автомобілів на єврономерах вартістю 1,3 млн грн на потреби Збройних сил України.
Безоплатна передача нереалізованих конфіскованих автомобілів відбулася протягом січня.
Були передані автомобілі марки Фольксваген, Опель Омега, Мерседес Віто, Нісан та інші.
Загальна вартість автомобілів - 1 339 940 грн.
Автомобілі передані військовим частинам у Кіровоградській, Сумській областях та безпосередньо у зону проведення ООС.
«Закарпатська область – найактивніша по співпраці з армією. Наша Закарпатська філія у минулому 2018 році передала ЗСУ 26 конфіскованих автомобілів на суму 6 328 062,82 грн», - сказав генеральний директор ДП «СЕТАМ» (OpenMarket) Віктор Вишньов.


Довідка:

На отримання безоплатно конфіскованого нереалізованого майна відповідно Постанови Кабінету Міністрів України можуть претендувати органи державної влади; заклади охорони здоров'я, освіти, соціального забезпечення, соціального захисту, зокрема, заклади, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім'ї, будинки дитини при установах виконання покарань; установи виконання покарань; слідчі ізолятори; військові формування; благодійні фонди.

Перелік майна, яке пропонується на безоплатну передачу, можна побачити на сайті держпідприємства om.gov.ua в розділі «Безоплатна передача».
Там же міститься інформація про строки, перелік та порядок подання документів для охочих отримати майно безкоштовно.
Подати заяви на безоплатне отримання майна можна з моменту появи публікації. Ці публікації актуальні протягом місяця. У цьому розділі також розміщується інформація, що й кому було передано.