СЕТАМ поєднав серця 344 закоханих пар у 2020 році - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» вже третій рік надає послуги з державної реєстрації шлюбу в рамках проєкту «Шлюб за добу», який було запущено в 2018 році Міністерством юстиції України. Наразі, ДП «СЕТАМ» є акредитованим організатором проведення церемонії реєстрації шлюбу у скорочені терміни в Києві та Вінниці.

Завдяки проєкту за 2020 рік було поєднано 344 закоханих пар: в Києві було офіційно зареєстровано 260 шлюбів, а в Вінниці — 84. Також Мін‘юст та ДП «СЕТАМ» допомогли зареєструвати рекорд України в номінації «Шлюб, проведений у прямому ефірі». Весільна церемонія відбулась 14 серпня 2020 року в шоу «Ранок з Україною». Офіційно зареєструвала відносини закоханих випускниця курсу «Весільний церемоніймейстер» від СЕТАМ.

«2020 рік був важкий, але ніякі складнощі не завадили справжньому коханню. Гарний показник цьому — 344 зареєстрованих шлюбів нашим держпідприємством. Для порівняння, в перший рік існування послуги (2018 рік) було зареєстровано всього 245 пар» — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.