СЕТАМ продає арештоване обладнання електростанції в Дніпропетровській області за 343 млн грн  - Фото

На електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено на продаж обладнання електростанції комбінованого циклу на доменному газі, в розібраному стані. Стартова ціна лоту — 343 140 000 грн.

Обладнання придбане ТОВ «РЄГЄНЗА» за умовами контракту «На поставку електростанції комбінованого циклу на доменному газі». Зберігається майно на території Публічного акціонерного товариства «Дніпропетровський металургійний комбінат» за адресою: Дніпропетровська область, м. Кам’янське, вул.Соборна, 18 Б.

Лот складається з 86-ти вузлів та комплектів.

«Це готове до використання обладнання, тому думаю, на нього буде попит. Ця категорія майна на нашому аукціоні користується великою популярністю серед користувачів і займає 2 місце після автомобілів», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 15 лютого 2021 року.

Детальна інформація про аукціон: https://cutt.ly/RjPzkrR

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 13 млрд грн.