СЕТАМ продає арештований логістичний комплекс під Києвом за 114 млн грн - Фото

Державна виконавча служба виставила на електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) фармацевтичний логістичний комплекс за стартовою ціною 114 310 000 грн. 

Стягувачем по виконавчому провадженню є АТ «Укрексімбанк», а боржником - товариство «ФАЛБІ», яке працює в сфері торгівлі фармацевтичними товарами. Заборгованість ТОВ «ФАЛБІ» перед фінустановою наразі складає 1 млрд. грн. Боржник перестав погашати кредит Укрексімбанку з квітня 2014 року.

Спроби реструктуризувати заборгованість не закінчились успіхом з вини Позичальника. Після чого Банк розпочав стягнення заборгованості в судовому порядку.

В червні 2018 року Господарський суд Київської області виніс рішення про стягнення суми боргу на користь Укрексімбанку, а Київський апеляційний господарський суд підтвердив законність вимог Банку. 

З метою виконання рішення суду, банк звернувся до органів виконавчої служби і в січні 2019 року було відкрито виконавче провадження щодо примусового стягнення заборгованості з боржника. В рамках виконавчого провадження було накладено арешт на заставне майно - фармацевтичний складський комплекс в Київській області та 9 аптек в місті Києві. 

Тому, на продаж виставлено фармацевтичний виробничо-складський комплекс площею - 13 807,30 кв. м., що розташований на земельній ділянці - 2,9748 га (К/Н 3222485800:02:008:0024) за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Святопетрівське, вулиця Білгородська, будинок 20 та 9 аптек в місті Києві. 

Дата проведення аукціону - 22 травня 2020 року

«У СЕТАМ вже є досвід реалізації подібних об’єктів. Тоді подібний лот пішов “з молотка” за 195 млн грн і був куплений відомою інвестиційною компанією. Тому очікуємо на успішний аукціон», - наголосив в.о. генерального директора ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Детальніше за посиланням на аукціон: https://u.to/RQkuGA та частина з аптек https://u.to/74o-GA 

https://u.to/Ros-GA

 

OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.