СЕТАМ продає будівлю по переробці риби та морепродуктів у Київській області за 15 млн грн  - Фото

На електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено будівлю по переробці риби та морепродуктів за стартовою ціною 15 244 480 грн.

Будівля (площа 4217,7 кв.м) та земельна ділянка (0,9500 га) знаходяться в Київській обл., Васильківський р-н, с. Саливонки, вул. Леніна, 2

Цільове призначення земельної ділянки — для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, землі промисловості.

Дата проведення аукціону: 6 листопада 2020 року.

Гарантійний внесок складає: 762 224.00 грн.

«Риба та морепродукти — це не тільки джерело білка та мікроелементів, але й сировина для фармакологічної та косметичної галузей промисловості. Саме тому такий актив має усі шанси знайти нового власника вже на цих торгах. Особливо, якщо врахувати те, що лот вже уцінений на 20% від початкової вартості», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Детальна інформація про аукціон: https://bit.ly/3dGwJG2

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 13 млрд грн.