СЕТАМ продає елітний маєток у Карлових Варах на голландському аукціоні - Фото

На електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено житловий будинок з земельною ділянкою в місті Карлові Вари Чеської Республіки.

Загальна площа будівлі - 943, 24 км.м. Земельна ділянка - 715 кв.м. Рік побудови 1752.

Будинок складається з підвального поверху, гаражу на два автомобілі, спортзалу та погребних приміщень. В ньому здійснена повна реконструкція, заповнений елітними меблями та сучасною комунікацією. Будинок є культурною спадщиною та знаходиться на природоохоронній території в межах курортного міста.

За домовленістю з продавцем лот буде продаватися на “голландському” аукціоні. Тобто буде застосована процедура проведення торгів з пониженням ціни (редукціон) з можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня, що становить 192 000 000 грн. Крок зниження становить: 1% (в грошовому виразі 2 220 000 грн).

«Це вже не перші торги на OpenMarket по цьому лоту, але перші через «голландець». Думаю такий аукціон повинен привернути увагу інвесторів», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександ Мамро.

Стартова ціна лоту - 222 000 000 грн

Дата проведення торгів - 21 липня 2020 року

Посилання на лот в системі - https://goo.su/1l0I

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12 млрд грн.