СЕТАМ продає готельний комплекс у Київській області за 93 млн грн - Фото

Через електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено на продаж будівлю, яка повністю укомплектована меблями і технікою, з діючим готельним комплексом на 36 номерів.

В лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з можливістю зниження стартової ціни (93 000 000 грн) до граничного рівня (редукціон), що становить 63 000 000 (23 622 за 1 кв.м). Крок зниження становить 1%.

Загальна площа будівлі: 2 667 кв.м
Рік забудови: 2008 рік
Площа земельної ділянки: 0,145 га

Лот розташований вздовж траси Київ-Бориспіль. До центру Києва 30 хвилин на авто, найближча станція метро в 15 км. Неподалік від будівлі знаходяться ландшафтний заказник «Хутір Чубинського» та кінноспортивний клуб «Магнат».

До складу готельного комплексу входять: ресторан на 30 місць, VIP кімната на 10 місць, кафе, конференційна зала, літня тераса, сауна, масажний кабінет, офісні приміщення, складські приміщення, кімнати для персоналу, апартаменти для керуючого, технічні приміщення та паркінг на 17 автомобілів.

Готель розрахований на розміщення до 100 осіб та має 11 двокімнатних та 25 однокімнатних номерів (є проєкт розширення до 50 номерів у межах існуючої площі). Автономне опалення будівлі (газ та твердопаливний котел), централізоване водопостачання + своя свердловина, електрика 110 кВт (є можливість збільшити до 200 кВт), власний дизельний генератор, інтернет, центральна каналізація та власний септик.

«Автономність - це те, що зараз на ринку дуже цінується. А ця будівля, крім того, що продається з діючим готельним комплексом, повністю укомплектованим технікою і меблями, також є повністю автономною завдяки власному генератору, твердопаливному котлу та свердловині. Такі характеристики виділяють цю пропозицію серед інших», — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 28 грудня 2022 року

Посилання на аукціон: setam.net.ua/auction/518808

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 19,4 млрд грн.