СЕТАМ продає права на розміщення тимчасових споруд  на території дендропарку «Поділля» у м. Хмельницький - Фото

Комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконавчого комітету Хмельницької міської ради виставило через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) права на розміщення тимчасових споруд на території дендропарку «Поділля» у м. Хмельницький.

Всього на продаж виставлено 3 пропозиції для торгівлі на умовах договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою.

Споруди призначені під продаж морозива, попкорну, інших продуктів швидкого харчування, без продажу гарячих напоїв.

Термін права на розміщення: 3 роки з дати підписання договору (робота у сезонний період)

«Ми вже успішно продали
5 лотів з правами на розміщення тимчасових споруд у парку культури і відпочинку імені Михайла Чекмана, що у м. Хмельницький. Тоді найдорожче було реалізовано право на розміщення закладу швидкого харчування. Його було продано за 42 100 грн, що на 3 172% більше за стартову ціну», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Додаткова інформація щодо торгів та проєкт договору пайової участі можна знайти за посиланням:
https://bit.ly/3XqEuHf

Аукціони заплановано на 29 червня 2023 року

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,3 млрд грн.