СЕТАМ продало арештований будинок готелю Військово - Микільського монастиря у Києві за 307 млн грн - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) на електронному майданчику OpenMarket продало арештований приватним виконавцем майновий комплекс площею: 6 715,8 кв.м., будинок готелю Військово - Микільського монастиря (пам'ятка архітектури і містобудування місцевого значення) за адресою м. Київ, вулиця Мазепи Івана, 11

Ціна продажу склала - 307 351 450 грн, що більше за стартову на 65 342 450 грн.

У конкурентному аукціоні брало участь 3 учасники, які сплатили гарантійні внески в розмірі 12 100 450 грн.

Переможцем стало - ТОВ «ПЕРФОМ СТАНДАРТ». В нього є 10 робочих днів для того, щоб розрахуватися за лот. У випадку якщо переможець не розрахується вчасно він втратить гарантійний внесок і право стати власником перейде до іншого учасника, який запропонував другу за сумою пропозицію.

«Враховуючи високу вартість лоту, а також кінцевого бенефіціара підприємства-боржника можливі спроби зірвати аукціон. Тому хотів би, в черговий раз, застерегти «гарячі голови» від незаконних дій, наше підприємство, як завжди, стоїть на захисті прав учасників. Запрошую медіа і громадськість слідкувати за розвитком подій», - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання на проведений аукціон: https://setam.net.ua/auction/464625

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 14,9 млрд грн.