СЕТАМ продало арештований логістичний комплекс з обладнанням за 145 млн грн - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції на майданчику OpenMarket  реалізувало фармацевтичний логістичний комплекс та обладнання боржника на 145 510 994 грн.

Стягувачем по виконавчому провадженню є АТ «Укрексімбанк», а боржником - товариство «ФАЛБІ». Заборгованість ТОВ «ФАЛБІ» перед фінустановою наразі складає близько 1 млрд. грн. Боржник перестав обслуговувати кредит Укрексімбанку з квітня 2014 року.

За ухвалою Окружного адміністративного суду м. Києва від 14/05/2020 справа № 640/10411/20 торги було зупинено 21 травня 2020 року.  АТ «Укрексімбанк» та ДП «СЕТАМ» оскаржили вказану ухвалу в апеляційному порядку, 01.06.2020р. вона була скасована. Відразу після отримання копії документів ДП «СЕТАМ», торги було відновлено. 

«Завдяки спільним зусиллям банку, ДВС, СЕТАМ було подолано перешкоди, якими, афільованим з боржником особи, намагалися завадити законному стягненню боргу. Цей кейс доводить, що злагоджена, командна робота завжди буде досягати поставлених цілей. Дякую усім причетним. Далі буде», - наголосив в.о. генерального директора ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання на торги по логістичному комплексу: bit.ly/3eReGfU

Посилання на торги по обладнанню: bit.ly/3dwodsv

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12 млрд грн.