СЕТАМ та Луганська обласна військово-цивільна адміністрація підписали меморандум про співпрацю щодо допомоги постраждалим в результаті проведення АТО - Фото

Генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов підписав меморандум про співпрацю в сфері реалізації майна органів місцевого самоврядування та безоплатної передачі арештованого майна сім’ям, які постраждали через російську агресію на Сході України між Луганської обласною державною адміністрацією - обласною військово-цивільною адміністрацією та Державним підприємством “СЕТАМ”.

Меморандум було підписано за підсумками зустрічі з заступником голови Луганської облдержадміністрації Юрієм Клименком у м.Сєвєродонецьку.

“Ми домовилися, в першу чергу, про реалізацію проекту надання безоплатної передачі арештованого майна школам, дитсадкам, лікарням та військовим частинам, які знаходяться на лінії вогню у Луганській області, - зазначив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов. - Про механізм безоплатної передачі луганчани зможуть дізнатися на нашому сайті у відповідному розділі та з районних газет”