СЕТАМ уклало меморандум про співпрацю та взаємодію з агенцією нерухомості RE/MAX Capital щодо реалізації нерухомого майна в межах добровільного продажу - Фото

ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції та міжнародна агенція з продажу нерухомості RE/MAX Capital уклали Меморандум з метою співпраці та взаємодії щодо здійснення заходів, спрямованих на залучення більшої кількості власників нерухомого майна, які мають намір продавати його шляхом проведення електронних торгів у рамках добровільного продажу.

RE/MAX Capital є частиною міжнародної мережі RE/MAX — лідера на світовому ринку продажу нерухомості, що складається з більш ніж 8000 агентств по всьому світу. За 30 років досвіду роботи в сфері нерухомості Києва експертами, які працюють в RE/MAX Capital, було реалізовано понад 1000 об'єктів комерційної нерухомості та понад 2000 об'єктів житлової нерухомості.

«Як агенція нерухомості, яка працює за міжнародними стандартами, ми охоче підтримаємо співпрацю с відкритими професійними установами з продажу нерухомості, якою безумовно є ДП «СЕТАМ». Ми використовуємо всі найефективніші канали продажу нерухомості, включаючи міжнародні бази даних інвесторів та глобальні онлайн платформи. Також ми раді надати нашим клієнтам додатковий ефективний та безпечний інструментарій з просування об’єктів нерухомості на відкритому ринку, яким є онлайн-аукціон OpenMarket» — заявив директор агенції RE/MAX Capital Гончаров Андрій.

«Ми раді розпочати співпрацю з новим партнером RE/MAX Capital, який буде залучати власників нерухомості з подальшим її продажем через наш онлайн-аукціон OpenMarket, в рамках добровільного продажу. Ми, зі своєї сторони, як гнучка система аукціонів, допоможемо продавцям реалізовувати будь-яке виставлене на продаж майно. Також це гарна новина для користувачів нашої системи, яких вже майже 89 тисяч», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року, а загальна сума продажу з початку роботи становить 15,7 млрд грн.