СЕТАМ влаштував свято для дітей з особливими потребами - Фото

Колектив ДП “СЕТАМ” до Дня захисту дітей привітав дітлахів підшефного обласного будинку дитини у місті Боярка.

СЕТАМ влаштував для дітей справжнє свято з солодощами та подарунками. Протягом усього свята малечу розважали аніматори Поллі та Ембер, а шоу мильних бульбашок та аквагрим не залишили байдужими навіть найменших вихованців закладу.




Кошти на свято були зібрано колективом ДП “СЕТАМ”. Особливо цінним подарунком для закладу був медичний прилад призначений для надання невідкладної допомоги хворим з заблокованими дихальними шляхами.

Я дуже щасливий знову тут бути і відчувати надзвичайну атмосферу спілкування з дітьми. Наше підприємство буде підтримувати й допомагати закладу і надалі. Вихованці дитбудинку неабиякі життєрадісні, що каже про те, що про них добре піклуються” - зазначив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

У спеціалізованому обласному Будинку дитини м. Боярка виховується 109 дітей - від немовлят і до 7-ми років.

ДП “СЕТАМ” не вперше займається благодійністю. Підприємство сприяє безоплатній передачі нереалізованого на аукціонах арештованого майна на потреби українських військових, дитячих будинків, шкіл, лікарень та благодійних організацій. Цей процес став можливим завдяки політиці відкритості нової команди Міністерства юстиції.