СЕТАМ за час карантину продав майна на 375 млн грн - Фото

З початку карантину на електронному майданчику OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) було реалізовано 1143 лотів на 375 813 063 грн.

З 18 березня 2020 року більша частина співробітників держпідприємства почали працювати дистанційно на виконання вимог щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Для належної роботи було застосовано сучасні технології, що дозволило вирішувати поточні завдання, підтримувати процеси та подальше функціонування системи.

За час карантину:

- 7764 лотів з арештованим майном виставлено на торги від Державної виконавчої служби України та приватних виконавців;

- 659 лотів виставлено на торги від банків-партнерів для добровільної реалізації;

- 1297 нових користувачів зареєстровано в системі;

- 2 897 листів і звернень отримано та оброблено.

«Для наших замовників, завдяки високій конкуренції на аукціонах, було додатково зароблено понад 110 млн грн. Така статистика доводить, що карантин для нас -  це дійсно не канікули і СЕТАМ продовжує ефективно виконувати свою роботу і наповнювати бюджет», - наголосив в.о. гендиректора ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.  

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет з використанням інноваційної технології Blockchain. Система працює на всій території України з 2014 р.