Скай Банк розпочав продавати майно на електронних торгах СЕТАМ  - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції уклало угоду про реалізацію майна з АТ «СКАЙ БАНК» на онлайн-аукціоні OpenMarket. Першими лотами у системі стали три нежитлові будівлі автозаправної станції, що розташовані в Харківській області:

  1. Нежитлова будівля АЗС, яка має загальну площу 69,5 кв. м. та розташована в Харківській області, смт Кулиничі, вул. Шляхова.
    Стартова ціна:
    5 000 000 грн
    Дата проведення аукціону:
    12 жовтня 2020 року
    Посилання на лот: https://bit.ly/3kCzM4d

  2. Нежитлова будівля АЗС (загальна площа 21,4 кв.м.) та земельна ділянка (0.17 га), що розташовані в Харківській області, смт Білий Колодязь, Вовчанський район.
    Стартова ціна:
    1 970 000 грн
    Дата проведення аукціону:
    12 жовтня 2020 року
    Посилання на лот: https://bit.ly/2FWAU3J

  3. Нежитлова будівля АЗС, яка має загальну площу 371,4 кв. м. та розташована в Харківській області, Дергачівський район, село Черкаська Лозова, вул. Ентузіастів. Поруч з об'єктом проходить автомагістраль — окружна дорога «Київ-Харків».
    Стартова ціна: 11 000 000 грн.
    Дата проведення аукціону:
    12 жовтня 2020 року
    Посилання на лот: https://bit.ly/3i7vpfP 

За домовленістю з банком лоти будуть продаватися на англійських аукціонах на підвищення.

«СКАЙ БАНК став вже 25 банком, який розпочав продавати непрофільні активи на нашому електронному аукціоні. OpenMarket-СЕТАМ почав успішно співпрацювати з банківськими установами, в рамках добровільної реалізації, ще з 2016 року заробивши для них — 3,37 млрд грн», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

 

Sky Bank — український банк з міжнародним капіталом та фокусом в розвитку на IT-інноваціях. Правонаступник Регіон-Банку — універсального банку, що працює на ринку з 1991 р. Орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної Асоціації Банків України, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. та ін. організацій. Мажоритарним власником акцій Sky Bank є Аріф Бабаєв: йому належить 99,09% акцій.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12,9 млрд грн.