Укрексімбанк через аукціон OpenMarket перевиставив на продаж зі зниженням стартової ціни унікальні масиви земельних ділянок біля Києва - Фото

Державний Укрексімбанк перевиставив на електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 31 земельну ділянку для індивідуального дачного будівництва у Київській області, с. Козин. Стартова ціна лота складає 98 968 000 грн.

Живописні земельні ділянки розташовані на території мальовничого села Козин, в заповідній зоні Обухівського району Київської області. Поруч з ними розташовані озера, а також вихід до річки Козинка. Наявний ґрунтовий під’їзд на рівній місцевості.

Земельні ділянки являють собою єдиний масив, який не має аналогів у зазначеній локації. Загальна площа всіх земельних ділянок: 25,2303 га.

Право власності на земельні ділянки оформлено 31 державним актом, з цільовим призначенням: для індивідуального дачного будівництва.

«Ці земельні ділянки ідеально підійдуть під будівництво котеджного містечка. Для отримання більш розгорнутої інформації, я раджу покупцям ознайомитись з презентаційними матеріалами від банку, які можна знайти за посиланням на лот», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 6 липня 2023 року
Взяти участь у торгах можна за посиланням:
setam.net.ua/auction/526989

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,3 млрд грн