Укрексімбанк продає будівлю в Києві на території історико-архітектурного заповідника «Старий Поділ» за 81 млн грн  - Фото

Державний Укрексімбанк виставив на відкритий продаж через систему OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) будівлю дореволюційної побудови з рухомим майном, в історичному центрі Києва. Стартова ціна лоту складає 81 344 876 грн.

Будівля має загальну площу 1957,2 кв. м та обладнана під офісні приміщення з високоякісним оздобленням дизайнерського проєкту. Відстань до станції метро «Контрактова площа» — 800 м.

У 2002 році було проведено капітальний ремонт будівлі з переплануванням та добудовано мансардний поверх.

Об'єкт також має парковку на 20-25 автомобілів.

«Цей лот має велику площу та знаходиться на території історико-архітектурного заповідника «Старий Поділ». Нерухомість має гарне розташування для створення офісу великої компанії і її співробітників, яким буде зручно діставатися до роботи з різних куточків Києва», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Точна адреса майна: м. Київ, вул. Спаська, 37А

Дата проведення аукціону: 29 червня 2021 року

Посилання на лот: https://cutt.ly/Yn90Ld3

Посилання на промо-відео об’єкту: https://cutt.ly/mn74pEH

Посилання на перелік всіх лотів від Укрексімбанку: https://cutt.ly/an7B3JZ

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи становить 15,7 млрд гривень.