Укрексімбанк відновив продаж нерухомості на аукціонах СЕТАМ  - Фото

Укрексімбанк виставив нові об’єкти для продажу на електронних аукціонах у системі OpenMarket, проведення яких у квітні відновило ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України для сприяння розвитку економіки.

Серед перших лотів – торгово-офісні приміщення у Кривому Розі та приватна садиба у передмісті Києва. Майно належить банку на правах власності та виставляється на продаж за ринковою вартістю.

Нежитлове приміщення площею 71,6 кв.м. на проспекті Гагаріна, 37 у Кривому Розі розташоване на першому поверсі чотириповерхового цегляного будинку. Складається з торгового залу, чотирьох матеріальних складів, кабінету, кладової, коридору та вбиральні. Технічний стан приміщень – задовільний. Водо- та електропостачання, каналізація, центральне опалення під’єднані до міської мережі. Має окрему вхідну групу та вікна, що виходять на фасад будинку.

Стартова ціна лоту - 1 070 804 грн, дата проведення аукціону - 2 травня.

Торгово-офісні приміщення площею 87,8 кв.м. по вул. Сергія Колачевського (колишня 23 Лютого) у Кривому Розі розташовані на першому поверсі п'ятиповерхової житлової будівлі. Складаються з торгового залу, чотирьох матеріальних складів, кімнати інвентарю, кімнати персоналу, кабінету завідуючого, вбиральні. Технічний стан – задовільний. Водо- та електропостачання, каналізація, центральне опалення під’єднані до міської мережі. Має окрему вхідну групу та вікна, що виходять на фасад будинку.

Стартова ціна лоту: 466 266.60 грн, дата проведення аукціону: 2 травня.

Домоволодіння з житловим будинком та господарським блоком разом з земельною ділянкою 0,2 га розташовується в с. Іванковичі Васильківського р-ну по вул. Струмкова, 10. Вагомими перевагами цієї локації є безпосередня близькість до столиці, мальовнича природа екологічно чистого району з лісопарковою зоною та водоймами, зручні транспортні комунікації, забудова котеджними містечками преміум-класу. Неподалік знаходяться природні та історичні пам’ятки, зокрема Змієві вали й заповідник «Васильківські Карпати».

Загальна площа двоповерхового будинку становить 358,9 кв.м., житлова – 170,9 кв.м. Рік побудови – 2010. В будівлі здійснено розводку інженерних комунікацій та монтаж конструктивних елементів внутрішнього простору під чистове оздоблення. Опалення – індивідуальне, водопостачання – скважина, каналізація – септик, електропостачання – від центральної мережі.

Стартова ціна лоту: 8 548 800.00 грн, дата проведення аукціону: 2 травня.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 18 млрд грн.