Укрексімбанк виставив на аукціон 168 лотів з правами вимоги за кредитними договорами, укладеними з фізичними особами - Фото

Державний Укрексімбанк, з метою зниження рівня NPL в кредитному портфелі, виставив на аукціон OpenMarket (Міністерства юстиції України) права вимоги за кредитними договорами, укладеними з фізичними особами. Загальна стартова ціна за 168 лотів складає 849 932 918 грн.

Забезпеченнями за договорами виступають домоволодіння, садиби, земельні ділянки, квартири, будинки, готельна нерухомість, майнові права та права поруки.

«Всі 168 лотів з правами вимоги виставлено на наш аукціон вперше. Тому покупці, які мають досвід роботи з проблемними кредитами (NPL), можуть легко знайти щось для себе серед запропонованих варіантів. Зі своєї сторони забезпечимо відкриті та конкурентні торги, в яких можуть взяти участь всі бажаючі. Але перед реєстрацією на аукціон, ознайомтесь з умовами Банку, які прописані в описі до кожного лота», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.


Посилання на лоти: https://bit.ly/3ZSvfAC
Дата проведення аукціонів: 13 листопада 2023 року

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21 млрд грн.