Укрексімбанк виставив на аукціон OpenMarket центр сімейного дозвілля на Оболоні у Києві - Фото

Державний Укрексімбанк виставив через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) будівлю центру сімейного дозвілля у м. Київ. Стартова ціна лота складає 167 256 000 грн.

Характеристики лота:
Загальна площа: 7 317,00 кв.м;
Основна площа: 6 405,50 кв.м;
Кількість поверхів: 4;
Рік побудови: 2006.

Будівля складається з адміністративних, торгових та допоміжних приміщень, приміщення громадського харчування та фітнес-центру.

«Будівля має привабливе місце розташування та зручну транспортну розв’язку. Поруч є паркінг, який забезпечить зручне розміщення автотранспорту відвідувачів. А велика площа лота дозволяє створити розважальні зони та зони відпочинку як для дітей, так і для дорослих - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро. - Ця будівля вже продавалась на наших аукціонах, але минулого разу продаж відбувся в рамках виконавчого провадження. Цього разу продаж відбуватиметься з балансу державного банку, що значною мірою знижує юридичні ризики, які можуть виникати при купівлі арештованого майна. Впевнений, що ця важлива різниця суттєво вплине на привабливість цього об’єкту в цілому».

Більше про лот можна дізнатися у презентац
ії: https://bit.ly/3PpQuqs

Дата проведення аукціону: 13 липня 2023 року
Точна адреса: м. Київ, вул. Героїв полку «Азов», 24/10 А
Взяти участь у торгах можна за посиланням:
https://bit.ly/438rCqa

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,3 млрд грн.