Укрексімбанк виставив на аукціон права вимоги, забезпечені нерухомістю та сільгосптехнікою - Фото

Державний Укрексімбанк, з метою зниження рівня NPL в кредитному портфелі, виставив на аукціон OpenMarket (Міністерства юстиції України) права вимоги за кредитними договорами, укладеними з Юридичною особою та договорами забезпечення за ними. Стартова ціна лота складає 40 106 898 грн.

«Забезпеченнями по лоту є різноманітна нерухомість та сільгосптехніка. Така пропозиція може зацікавити покупців, які шукають вигідні інвестиційні можливості та мають досвід роботи з проблемними кредитами», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Перелік забезпечень за договорами:
1. Земельна ділянка та розташований на ній житловий будинок з господарчими будівлями і спорудами в Одеській обл., с. Мізікевича;
2. Дві квартири у м. Одеса;
3. Сільгосптехніка;
4. Фінансова порука фізичної особи.

Початкова ціна продажу – залишок заборгованості за кредитними договорами перед Банком, що включає в себе основний борг, проценти, комісії, з урахуванням неустойки (пені, штрафів), розміру відповідальності за порушення грошового зобов’язання, встановленого чинним законодавством України та інших зобов’язань визнаних судовими рішеннями, станом на 01.07.2023 року.

Посилання на лот: 
setam.net.ua/auction/530153
Дата проведення аукціону: 14 вересня 2023 року

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,8 млрд грн.