Стартові ціни об'єктів нерухомості Укрексімбанку для аукціонів скореговано під ринкові умови - Фото

Укрексімбанк повторно виставив на продаж через OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) комерційну нерухомість та обладнання в таких містах, як Київ, Миколаїв, Полтава та Чернігів на загальну стартову суму 730 341 138 грн. Загалом стартові ціни на пул активів знижені банком на 403 млн грн.

Найдорожчий виставлений лот — будівля готельно-офісного та торгово-офісного комплексів в м. Київ, вул. Сагайдачного Петра, 25. Стартова ціна за нерухомість складає 240 953 464 грн, що на 119 551 197 грн менше, ніж на перших торгах.

Лот з мінімальною стартовою ціною — обладнання котельні в місті Чернігів. Стартова ціна рухомого майна — 4 165 037 грн, що на 2 405 962 грн менше від попереднього аукціону.

«Враховуючи зниження ціни по лотах Укрексімбанком на повторні торги, думаю, така пропозиція зацікавить ще більше потенційних покупців. З нашого досвіду скажу, що часто трапляється, коли завдяки зниженню ціни після перших торгів, вже на других аукціонах завершуються ціновою пропозицією, яка значно перевищує вартість лоту на перших торгах», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціонів: 30 липня 2021 року.
Повний перелік лотів та деталі за посиланням: https://cutt.ly/FmzHNvK

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року, а загальна сума продажу з початку роботи становить 15,7 млрд грн.