Укргазбанк продає на голландському аукціоні будівлю інституту в Оболонському районі м. Київ - Фото

АБ «УКРГАЗБАНК» через електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставив на голландський аукціон будівлю інституту в м. Київ. Загальна площа лота складає 5 145,2 кв. м.

Встановлені обмеження - наявна оренда до 29.03.2024 р. Операції з продажу даного об’єкту підлягають оподаткуванню (ПДВ).

«Будівля інституту розташована в Оболонському районі Києва, поруч з нею можна знайти парк, поштові відділення, зупинки громадського транспорту, станцію метро «Почайна», магазини, кафе та безліч іншого. Ця нерухомість підійде тим, хто шукає простір та зручну інфраструктуру. А можливість придбати лот за граничною вартістю, робить його ще більш привабливою пропозицією», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Стартова ціна: 90 200 288 грн.
Гранична вартість: 64 750 800 грн.
Кількість кроків: 28.
Крок зниження становить: 1% (902 002 грн).
Дата проведення аукціону: 27 грудня 2023 року
Точна адреса лота: м. Київ, Оболонський район, провулок Куренівський, 19/5
Додаткова інформація про лот за посиланням:
setam.net.ua/auction/539330

«Голландський аукціон» чи як його ще називають «Редукціон» — це аукціонні торги, що проводяться за принципом пониження ціни. Під час такого аукціону ціна автоматично (покроково) знижується до граничної вартості, допоки хтось з учасників торгів не зупинить зниження своєю ставкою. Після цього учасники аукціону можуть робити ставки на підвищення ціни. Переможцем торгів стане той учасник, який запропонує найбільшу ціну.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21,8 млрд грн.