Укргазбанк продав через OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) майна за рік на 184 876 658 грн - Фото

Учора (26.12) завершилися останні у цьому році торги майна АБ «УКРГАЗБАНК» на електронному аукціоні OpenMarket. На майданчику за день було продано 8 лотів банку на суму - 33 061 706 грн. Це переважно нерухомість у столиці та земельні ділянки.

“Всього з початку року ми продали активів одного з найбільших державних банків на суму 184 876 658 грн.  Найдорожчий проданий лот - приміщення загальною площею 1240,70 кв. м. у Києві, який було реалізовано за 39 млн грн. Укргазбанк є на сьогодні одним з вагомих наших клієнтів плідна співпраця з яким доводить, що продавати ефективно для держави - це наш профіль”, - наголосив генеральний директор ДП “СЕТАМ” OpenMarket Віктор Вишньов.

Нагадаємо, що 7 листопада 2016 року було оголошено про початок співпраці між АБ "Укргазбанк", компанією JLL в Україні та ДП "СЕТАМ" у рамках проекту щодо продажу балансового майна банку. У результаті такої співпраці АБ "Укргазбанк" першим з українських банків почав здійснювати реалізацію свого майна за допомогою міжнародної консалтингової компанії JLL в Україні на відкритих торгах ДП "СЕТАМ".

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://setam.net.ua/

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov