«Укргазбанк» реалізував на державному онлайн-аукціоні OpenMarket майна на 2 млрд грн  - Фото

Державний «Укргазбанк» реалізував на електронному аукціоні OpenMarket (держпідприємство «СЕТАМ») 138 лотів з власним та заставним майном на загальну суму 2,04 млрд грн. Завдяки конкурентним онлайн-аукціонам банк заробив додатково 30,2 млн грн.

Серед реалізованих лотів: елеватор, квартири, заводи, будівлі в Києві, земельні ділянки, будинок культури та інше нерухоме майно по всій території України.

«Нам вдалося досягти таких результатів завдяки впровадженню голландської моделі аукціонів та плідній співпраці з «СЕТАМ». Укргазбанк один із перших запровадив систему голландських аукціонів для реалізації власного майна. Ми вдячні «СЕТАМ» за допомогу в організації аукціонів та пошуку покупців», - зазначила Дар’я Мусич, начальниця управління департаменту врегулювання боргових зобов’язань «Укргазбанку».

«Укргазбанк – наш давній і надійний партнер. З минулого року ми спільно запустили голландські аукціони по продажу активів фінустанови і вже маємо перші результати. З нагоди чергового мільярда вручили банку спеціальну золоту відзнаку за 2 млрд продажів. Це вже друга золота відзнака, а «Укргазбанк» наразі є єдиним партнером, який продав майна більше ніж на 2 млрд в рамках проєкту добровільної реалізації. Вітаю і бажаю не зупинятися на цьому», — зазначив генеральний директор «СЕТАМ» Олександр Мамро.

ТОП-3 найдорожчих реалізованих лотів УКРГАЗБАНКУ:

Корпус №4 заводу «Арсенал» в м. Київ

Ціна продажу: 563 710 000 грн

Посилання на лот: https://setam.net.ua/auction/332803

Комплекс будівель елеватора з обладнанням в Івано-Франківській області

Ціна продажу: 298 090 942 грн

Посилання на лот: https://setam.net.ua/auction/481179

Офісні будівлі в м. Київ

Ціна продажу: 182 163 888 грн

Посилання на лот: https://setam.net.ua/auction/330834

Аукціон OpenMarket (держпідприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Загальна сума продажу з початку роботи склала 17,7 млрд грн.