В Київській філії ДП «СЕТАМ» буде змінено графік роботи для прийому майна. - Фото

За результатами зустрічі спільноти представників Асоціації приватних виконавців України з керівництвом ДП «СЕТАМ», яка відбулася наприкінці 2020 року, було прийнято рішення опрацювати низку питань, які допоможуть покращити взаємодію приватних виконавців і держпідприємства. Так, однією з пропозицій від приватних виконавців була зміна графіку роботи філій СЕТАМ для прийому майна.

«Як і обіцяли на зустрічі, це питання вирішено. З цього тижня на філії СЕТАМ у м. Києві та Київській області буде визначено чергового, який зможе прийняти арештоване приватним виконавцем майно з 7:00 до 22:00. Для цього виконавцю буде потрібно перед проведенням виконавчих дій і арештом майна попередньо зателефонувати за номером 044 223 93 37 і попередити чергового співробітника СЕТАМ про доставлення майна на зберігання. Зміни робочого часу стосуються лише Київської філії і за потреби будуть розширенні на всі філії підприємства» — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

«Спільнота приватних виконавців міста Києва і Київської області дуже рада цьому довгоочікуваному нововведенню. Завдяки каналам АПВУ ми довго боролися і відстоювали свої пропозиції вдосконалення роботи СЕТАМ. Дякуємо керівництву ДП за те, що наша позиція була почута і підтримана. Без сумніву, це нововведення значно підвищить ефективність процесів примусового виконання рішень і реалізації арештованого майна» — прокоментував заступник Голови Асоціації приватних виконавців України Анатолій Телявський.