ДП “СЕТАМ” OpenMarket та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа підписали меморандум про співробітництво  - Фото

ДП “СЕТАМ” OpenMarket та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа підписали меморандум про співробітництво

Сьогодні, 14 лютого, між ДП “СЕТАМ” OpenMarket Міністерства юстиції України та Державною інноваційною фінансово-кредитною установою Міністерства економічного розвитку і торгівлі України було підписано меморандум про співробітництво. Даний документ відкриває нові можливості для Установи щодо удосконалення механізмів реалізації майна.

“Думаю, що тісна робота між ДП “СЕТАМ” OpenMarket та ДІФКУ принесе плоди найближчим часом та стане показовим прикладом ефективності взаємодії державних організацій”, - сказав Голова правління Державної інноваційної фінансово-кредитної установи Володимир Ставнюк.

“Впевнений, що ми зможемо не лише продавати майно, що вже знаходиться на балансі Установи, але й пропонувати іноземним інвесторам та нашій державі інвестувати в ті об'єкти, які виставляються на продаж на OpenMarket в примусовому та добровільному порядках”, - наголосив гендиректор ДП “СЕТАМ” OpenMarket Віктор Вишньов.

Державна інноваційна фінансово-кредитна установа (ДІФКУ) - створена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2000 року № 654 і є правонаступником майнових прав і обов’язків, в тому числі за договорами про надання інноваційних позик, Державного інноваційного фонду і його територіальних відділень. Метою ДІФКУ є здійснення фінансової підтримки суб’єктів господарювання різних форм власності в рамках державної інноваційної політики.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov