OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) безоплатно передав майно благодійним організаціям у Херсоні  - Фото

 

14 серпня 2018 року OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) провів безоплатну передачу арештованого майна (будівельні матеріали, побутова хімія, одяг) благодійним фондам міста Херсон.

У заході прийняли участь генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов та начальник Головного територіального Управління юстиції у Херсонській області Костянтин Хутковський.

Майно передали Благодійній організації «Благодійне товариство «Родина»» та Релігійній громаді «Збори друзів на службу суспільства».

«Безоплатна передача майна – це важлива програма OpenMarket та Мінюсту. Допомога суспільно-корисним ініціативам – наш обов’язок. Закликаю громадськість активно подавати заявки на передачу майна», - підкреслив генеральний директор ДП "СЕТАМ" Віктор Вишньов.

Перелік майна, яке пропонується на безоплатну передачу, можна побачити на сайті держпідприємства om.gov.ua в розділі «Безоплатна передача».

Там же міститься інформація про строки, перелік та порядок подання документів для охочих отримати майно безкоштовно.

Подати заяву на безоплатне отримання майна можна з моменту появи публікації.

Публікації актуальні протягом місяця.

У цьому ж розділі розміщено інформацію, яке майно й кому було передано.

 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov