OpenMarket (ДП «СЕТАМ) продає асфальт Черкаського аеропорту через борги по зарплаті - Фото

Державна виконавча служба виставила на торги OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) 10 лотів з асфальтом з Міжнародного аеропорту «Черкаси» задля погашення боргу по зарплаті у понад 1 млн грн. 

Стартова ціна за 10 205 тонн асфальтобетонного покриття після фрезерування – 1 230 000 грн.
Сума заборгованості по заробітній платі перед співробітниками аеропорту становить понад мільйон гривень.
«Ліквідація боргів по зарплаті – стратегічне завдання Мін’юсту. Так, шкода, коли для цього доводиться реалізовувати основні засоби. Проте, права найманих працівників є пріоритетом», - наголосив генеральний директор ДП “СЕТАМ” OpenMarket Віктор Вишньов.

Посилання на один з лотів https://setam.net.ua/auction/306107 
Дата проведення аукціону: 11 жовтня 2018 року

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Міжнародний аеропорт «Черкаси» — аеропорт у Черкасах, розташований на західній околиці міста. Аеропорт має статус міжнародного (з 2009). Має єдину злітно-посадкову смугу, яка за усіма характеристиками є третьою в Україні за потужністю після обох київських. Вона здатна приймати будь-які типи літаків, від пасажирських до вантажних масою до 190 тон (Іл-12, Іл-18, Іл-76, Ту-134, Ту-154, Як-42, Ан-2, Ан-22).

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua 
Сторінка OpenMarket у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov