OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продає права вимоги забезпечені нерухомістю від “Райффайзен Банк Аваль” на 19,5 млн грн - Фото

ПАТ “Райффайзен Банк Аваль” реалізує через OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) нерухоме майно на 19 510 249 грн.

Всього на продаж виставлено 45 об’єктів.

Це права вимоги за кредитними договорами та договорами іпотеки, договорами застави, договорами поруки (житлова та комерційна нерухомість, а також земля).

«OpenMarket радий розпочати співпрацю з “Райффайзен Банк Аваль”. Переважна кількість найбільших банків країни вже співпрацюють з нами. Ми продали банківського майна на 514 млн грн.. Тож я впевнений, що і ця нерухомість знайде свого покупця» - підкреслив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

Список лотів: https://setam.net.ua/article/dobrovilniy-prodaj-mayna-pat-rayffayzen-bank-aval

 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року. Послуги надаються більш ніж 2,5 млн. клієнтам через загальнонаціональну мережу, до якої станом на кінець 2017 року входили 500 відділень по всій Україні.

 

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov