OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) за один день продав активів Укргазбанку на 36 млн грн  - Фото

Учора (19.02) завершилися чергові успішні торги майна АБ «УКРГАЗБАНК» на електронному аукціоні OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України). На майданчику за день було продано 7 лотів банку на суму - 36 408 742 грн. Це переважно нерухомість у Києві та земельні ділянки.

“Укргазбанк є на сьогодні одним з наших найбільших клієнтів та надійним партнером. Наша співпраця вкотре доводить, що продавати банківські активи можна ефективно, чесно та безпечно. Всього з початку співробітництва сума проданих активів з балансу банку перевищила 317 млн грн” - наголосив генеральний директор ДП “СЕТАМ” OpenMarket Віктор Вишньов.  

Нагадаємо, що 7 листопада 2016 року було оголошено про початок співпраці між АБ "Укргазбанк", компанією JLL в Україні та ДП "СЕТАМ" у рамках проекту щодо продажу балансового майна банку. У результаті такої співпраці АБ "Укргазбанк" першим з українських банків почав здійснювати реалізацію свого майна за допомогою міжнародної консалтингової компанії JLL в Україні на відкритих торгах OpenMarket.

Вже сьогодні, до OpenMarket приєднались усі державні та ряд комерційних банків: «Приватбанк», «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Укрексімбанк». «ВТБ», «Альфа банк», «ПУМБ», «Полтава банк», «Рада банк», «Укрсоцбанк, «Індустріалбанк», «Банк Кліринговий дім», «Унікредитбанк Чеської та Словацької республік», «Кредит Дніпро», «Банк БМ», «Піреус Банк".

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт електронних торгів OpenMarket: om.gov.ua

Новини, довідкова інформація: setam.gov.ua

Сторінка у FB: https://www.facebook.com/setam.gov/