OpenMarket продав асфальт Черкаського аеропорту за 1,2 млн грн для погашення боргів по зарплаті - Фото

Державна виконавча служба продала на торгах OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 10 лотів з асфальтом з Міжнародного аеропорту «Черкаси» задля погашення боргу по зарплаті за 1 230 060 грн.

На торги було виставлено 10 205 тонн асфальту знятого під час фрезерування. Це покриття не використовувалося у діяльності підприємства.

Сума заборгованості по заробітній платі перед співробітниками аеропорту становить понад мільйон гривень.

Заборгованість перед працівниками аеропорту накопичувалася з 2000-го року.

«OpenMarket є ефективним механізмом діяльності Мін’юсту щодо скорочення заборгованості по зарплатах», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов.

Нагадаємо, Міністерство юстиції запустило цілу компанію, щоб забезпечити примусове виконання судових рішень про стягнення заробітної плати: створено регіональні штаби та мобільні виконавчі групи Мін'юсту, оприлюднено антирейтинги підприємств-боржників у всіх регіонах, розроблено технологічну картку для державних виконавців щодо роботи з боржниками, які перебувають у процедурі банкрутства.

За 9 місяців цього року органами державної виконавчої служби стягнуто з недобросовісних роботодавців 330 млн грн.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Міжнародний аеропорт «Черкаси» — аеропорт у Черкасах, розташований на західній околиці міста. Аеропорт має статус міжнародного (з 2009). Має єдину злітно-посадкову смугу, яка за усіма характеристиками є третьою в Україні за потужністю після обох київських. Вона здатна приймати будь-які типи літаків, від пасажирських до вантажних масою до 190 тонн.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua
Сторінка OpenMarket у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov