Ощадбанк продає на OpenMarket право укладення договору фінансового лізингу на елеватор у Дніпропетровській області - Фото

Акціонерне товариство «Ощадбанк» виставило на електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) право на укладення договору фінансового лізингу елеваторного комплексу.

Елеватор місткістю 84700 м куб. для зберігання зернових культур, пл. 2397,42 кв.м, знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., Магдалинівський р-н, с.Личкове, вул.Партизанська. Об'єкт ніяких обтяжень не має.

Ціна продажу комплексу (сума договору) — 107 650 048 грн.

Основні умови проведення торгів:

— Мінімальний розмір першого платежу— 10 765 004 грн. Під час торгів (аукціону) сума може зрости.  

— Крок електронних торгів (аукціону) — 50 000 грн.

— Сплата залишку ціни продажу — рівними частинами протягом 84 місяців від дати укладення договору;

Повні вимоги до переможця торгів від АТ «Ощадбанк» та інші нюанси щодо укладення договору фінансового лізингу за посиланням на лот: https://bit.ly/2OmVoUj 

«Ощадбанк давній та надійний наш партнер, який адаптується під ринок і пропонує вигідні умови для наших покупців. А ми з командою СЕТАМ з радістю йому у цьому допомагаємо. Загальна сума продажу активів банку за весь час співпраці склала 427 100 782 грн. Тому я впевнений, що і цей кейс зацікавить інвесторів» — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення торгів — 10 серпня 2020 року

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) —  це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12,3 млрд грн.