Особистий прийом громадян в громадській приймальні державного підприємства

На виконання пункту 19 протоколу № 2 від 10.03.2020 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19» та наказу Державного підприємства “СЕТАМ” від 16.03.2020 № 33 “Про заходи щодо запобігання епідемії коронавірусної інфекції у ДП “СЕТАМ” з 16 березня 2020 року прийом громадян у Державному підприємстві “СЕТАМ” за адресою: м. Київ, вул. Стрілецька, 4-6, та його регіональних філіях скасовується до особливого розпорядження щодо проведення особистих прийомів громадян на підприємстві.

Громадянам, які мають бажання звернутись до Державного підприємства “СЕТАМ”, прохання звертатись письмово за поштовою адресою: вул. Стрілецька, 4-6, м. Київ, 01001, або на офіційну електронну адресу: info@setam.net.ua

Особистий прийом посадовими особами Державного підприємства “СЕТАМ” буде здійснюватись за допомогою засобів телефонного зв’язку. За інформацією щодо особистого прийому громадян звертатись за телефоном (044) 223-97-01.

На час скасування прийомів громадян у всіх адміністративних приміщеннях Державного підприємства “СЕТАМ” будуть розміщені скриньки “Для звернень громадян” у доступних місцях:

- головний офіс — вул. Стрілецька, 4-6, м. Київ, 2 поверх;

- регіональні філії — згідно  адресами, розміщених за посиланням http://setam.gov.ua/contacts

 

Просимо вибачення за тимчасові незручності!