ОТП Банк через аукціон OpenMarket виставив 17 земельних ділянок під Києвом за 51,9 млн грн - Фото

На електронному аукціоні OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено на продаж 17 земельних ділянок в селі Малинівка Київської області від АТ «ОТП Банк».

Загальна площа 17 земельних ділянок складає 139,95 га. Розташовані вони на відстані 40 км від КПП м. Києва, на території с. Калинівка Макарівського району Київської області.

Цільове призначення - будівництво, обслуговування житлових та господарських приміщень, без будівель та інженерних комунікацій.

Ділянки реалізуються в рамках добровільного продажу. ДП «СЕТАМ» та АТ «ОТП Банк» підписали договір щодо реалізації майна 20 вересня 2019 року.

Стартова ціна лоту: 51 925 400 грн

Посилання на аукціон: http://bit.ly/39JW3Ih

«Цей лот може стати ще одним підтвердженням ефективної співпраці банків та OpenMarket, адже в рамках добровільного продажу вже продали банківського майна на 3 млрд грн», - наголосив в.о. генерального директора «СЕТАМ» Олександр Мамро.

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектору України. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості.