Підприємства Запоріжжя зможуть купувати вугілля на електронному аукціоні OpenMarket - Фото

Проект OpenMarket Вугілля відкриває ринок вугілля переводячи продажі в онлайн. Це дозволяє відкрити доступ для малих та середніх гравців ринку громадського контролю; збільшити дохід для продавців вугілля; споживачі отримають чесний та ефективний майданчик для закупівлі вугілля.

«Відкритті та чесні електронні аукціони допоможуть забезпечити зростання економіки регіону та збільшити надходження до бюджету. Спілкуючись с промисловцями побачив велику зацікавленість у нашому продукті. Думаю найближчим часом до OpenMarket приєднається ряд замовників з Запорізької області», - розказав генеральний директор ДП “СЕТАМ” OpenMarket Віктор Вишньов

OpenMarket Вугілля - це електронний ресурс, що є складовою частиною системи електронних торгів, на якому розміщуються організаційно-методичні матеріали, інформаційні повідомлення про електронні торги та результати їх проведення, здійснюються подача заявок на продаж лотів, реєстрація учасників, подача заявок на участь в електронних торгах та проводяться електронні торги.

ДП «СЕТАМ» OpenMarket - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажів на онлайн-аукціоні складає 8,4 млрд грн

OpenMarket.Вугілля – це онлайн аукціон з продажу вугілля, який відкриває доступ на ринок вугілля всім охочим (процес участі максимально простий), розкриває показники щодо об’ємів продажу, ціни та попиту на вугілля та відкриває дані для учасників ринку.

Адреса аукціону: https://setam.net.ua/coal

Проект реалізований за підтримки наданої проектом «Прозорість та підзвітність в державному управлінні та послугах» (TAPAS), що фінансується урядами США та Великобританії і виконується Фондом «Євразія», спільно з Фондом Східна Європа та 1991 Open Data Incubator.