ПриватБанк виставив на СЕТАМ готель та офісні приміщення в центрі Херсона за 52 млн грн  - Фото

Акціонерне товариство державний банк «ПриватБанк» виставив на електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) нерухомість загальною площею 5011 кв.м, розташовану в самому центрі міста Херсон.

Об'єкт складається з двох частин:

— В правій частині будівлі (загальною площею 2635,2 кв.м.) у 2014 році була проведена реконструкція під якісний триповерховий готель середнього класу на 60 номерів. В наявності котельня для підігріву води та опалення в зимовий період, пральня.

Також готель може надавати послуги з організації заходів у двох конференц-залах:
1. Великий зал на 100 посадкових місць з приміщенням для кава-брейку;
2. Малий зал на 30 посадкових місць.

Всередині двору будівлі є парковка для транспорту.

— В лівій частини (загальною площею 2375,8 кв. м) надається в оренду нежитлова нерухомість під офісні приміщення, площею від 8,5 кв.м. до 17,5 кв.м., з 2 по 5 поверхи, з двома загальними санвузлами на 2 і 3 поверхах. В зимовий період офісні приміщення опалюються електрообігрівачами.

«ПриватБанк — це надійний і давній партнер СЕТАМ. Цього разу банк виставив на OpenMarket нерухомість, яка складається з двох частин: готелю та офісних приміщень. На мою думку це вигідна інвестиція, яка швидко окупиться» — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро. 

Аукціон заплановано на 23 вересня 2020 року.

Стартова ціна лоту: 52 500 000 грн

Зареєструватися на аукціон і отримати більше інформації про лот за посиланням: https://bit.ly/3jWqdwL

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12,7 млрд грн.