Проект Шлюб за добу від СЕТАМ відкриває нову послугу - «Поновлення сімейних обітниць» - Фото

«Ми відкриваємо нову послугу від проекту Шлюб за добу – «Поновлення сімейних обітниць». Чудова традиція святкування річниці весілля, яка прийшла до нас з Європи», - розповідає керівник напрямку у ДП «СЕТАМ» Ольга Святкова.

Неважливо скільки років минуло з моменту вашого весілля, ви можете відновити в пам’яті всі почуття того дня, ще раз нагадати один одному про свої почуття, які з роками стають ще сильнішими, та знов пережити ті емоції.

«Запуск Міністерством юстиції України сервісу «Шлюб за добу» в рамках пілотного проекту Кабінету Міністрів України щодо державної реєстрації шлюбу фактично дав можливість залучати акредитованих суб’єктів господарювання - організаторів до процесу державної реєстрації шлюбу, що завжди була монопольною сферою діяльності відділів ДРАЦС. За понад 2 роки участі у проекті «Шлюб за добу» від СЕТАМ одружилися понад 500 пар», - підкреслив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Для проведення річниці свого весілля необхідно повідомити про це за телефоном +38 (066) 852 53 42.

«СЕТАМ» має 4 зручні та комфортні локації: м. Київ (Жовтневий палац та Арена-Інтертемейнт, TAO EVENT HALL), м. Вінниця, вул. Стрілецька, 16А (Вінницька філія ДП «СЕТАМ»), а також Одеса, вул. Троїцька, буд. 34.

29 липня 2016-го в Україні запустили пілотний проект «Шлюб за добу».

Завдяки проекту пари можуть не чекати місяць, а одружитися відразу через 24 години після подачі всіх потрібних документів.

Проект, направлений на забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov