СЕТАМ продає 26 арештованих літаків через борги по зарплаті - Фото

Державна виконавча служба продає на електронних торгах OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 26 літаків загальною стартовою вартістю 2 465 496 грн.

Повітряні судна PZL-104 «Вільга 35А», АН - 2Т і реактивні Л-29 виставлені за борги авіапідприємства в розмірі 2,2 млн грн, з яких 1,6 млн грн — це борг по заробітній платі.

Ціни стартують від 55 527 грн.

«Кошти від продажу літаків допоможуть повністю розрахуватися за борги по заробітній платі перед 41-им працівником. Решта грошей піде на погашення інших фінансових зобов’язань підприємства та його розвиток», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціони відбудуться 8-9 липня 2020 року. Ознайомитися з лотами і зареєструватися на торги можна за посиланням: bit.ly/2Z3HxIC

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12,3 млрд грн.