СЕТАМ продає арештоване Wi-Fi обладнання Київського метрополітену на 7 278 675 грн - Фото

На електронному аукціоні OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Агентства з розшуку та менеджменту активів) виставлено на продаж арештоване Wi-Fi обладнання з Київського метрополітену.

569 позицій арештованого Wi-Fi обладнання знаходяться на станціях метро «Університет», «Дніпро», «Олімпійська», «Арсенальна», «Хрещатик», «Лук’янівська», «Кловська», «Золоті Ворота», «Палац Спорту», «Площа Льва Толстого», «Майдан Незалежності», а також в Інженерному корпусі КП «Київський метрополітен».

Серед арештованого майна виставленого на продаж: джерела безперебійного живлення, батарейні блоки, системи розподілу живлення, маршрутизатори та комутатори Cisco, сервери, шлюзи, камери та багато іншого.

Загальна стартова сума виставленого на продаж майна: 7 278 675 грн

Дата проведення аукціонів з продажу Wi-Fi обладнання - 23 грудня 2019 року та 2 січня 2020 року.

Всього на продаж виставлено 12 лотів, які можна знайти в розділі «Інше» https://setam.net.ua/inshe.

Посилання на частину з лотів:

https://setam.net.ua/auction/395475

https://setam.net.ua/auction/395457

https://setam.net.ua/auction/395531

https://setam.net.ua/auction/395528

https://setam.net.ua/auction/395520

«Ми дуже сподіваємось, що після зміни власника обладнання, Wi-Fi у Київському метрополітені запрацює якісно та швидко і буде радувати його відвідувачів», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Агентства з розшуку та менеджменту активів) - це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Сторінка OpenMarket у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov